O3 via luchtbehandeling en/of met water.
Geen waterverspilling meer bij het doorspoelen.
EcoTex Ozone Laundry Systems.(actieve zuurstof)
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Bacteriën in drinkwaterleidingen is een steeds groter wordend probleem. UVpure heeft een oplossing voor dit probleem. UVpure reinigt de leidingen zonder schadelijke stoffen (CTGB goedgekeurd) en vervolgens kunt u apparatuur plaatsen dat vanaf 99,99% (log 4) tot en met 99,999999% (log 8) schadelijke bacteriën tegenhoud zoals: Legionella, E-Heck, E-Coli, Salmonella, etc.
www.UVpure.nl
(c) BWC 2016
Uit deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend
Klik op afbeelding voor link.
Best Air Choice verzorgd ook dienstverlening d.w.z. wanneer er zich virussen, bacteriën schimmels of een vervelende geur bevindt in een ruimte ( rook, brand, chemisch, dieren ) Dan kan B.A.C. ter plaatse een shock behandeling toepassen, dit kan enige uren tot een aantal dagen noodzakelijk zijn voor ruimtes vanaf 1 m³ tot 20.000 m³
www.ozozuiver.nl
Traditioneel gebruiken wasserijprocessen heet water om de chemische inwerking en thermische desinfectie te bevorderen. Het EcoTex koud water wassysteem bereikt hetzelfde doel, terwijl een aanzienlijke energiebesparing bereikt wordt en tegelijkertijd het textiel een circa 20% langere levensduur krijgt.
www.desinfectiesysteem.nl
Luchtbehandeling met actieve zuurstof O3
Lees meer
Hier kunt u zien hoe het in zijn werkt gaat met het behandelen van een opfokstal voor kuikens, voordat er weer nieuwe kuikens worden gebracht. Na grondige controle van de apparatuur en aansluitingen kan het B.A.C. systeem worden opgestart.
Luchtbehandeling pluimveestallen
Luchtbehandeling in commerciële gebouwen
Lees meer
De AirMasterPlus 25T is met zijn gecentraliseerde systeem (HVAC) kimdodend en geurbeschermend. De microprocessor zorgt voor een stille verplaatsing van de gezuiverde lucht. Ook bezit de AirMasterPlus 25T een ingebouwde sensor die continue controle heeft op de gezuiverde lucht.
Luchtbehandeling in gebouwen
Heerlijkhelderwater voor uw watercooler
Lees meer
Onze waterfles heeft een inhoud van 18,9 liter en is voorzien van een hygiënische afsluitdop. Deze waterfles is te gebruiker op een watercooler, maar u kunt ook rechtstreeks uit de fles tappen d.m.v. een dispenserdop. zo bent u altijd verzekerd van kristalhelder water in huis, op kantoor of welke andere lokatie dan ook
www.heerlijkhelderwater.nl